Λεμεσό ο «Κβίλι», ταξιδεύει μαζί με τον Άρη για Αυστρία

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 13.7.2024
Λεμεσό ο «Κβίλι», ταξιδεύει μαζί με τον Άρη για Αυστρία

Ο Γεωργιανός επιθετικός βρίσκεται στην Κύπρο και ετοιμάζεται για να ταξιδέψει με την νέα του ομάδα στην Αυστρία όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Άρη.

Ο Γκιόργκι Κβιλιτάια ο οποίος εδώ και μερικές βδομάδες είναι ποδοσφαιριστής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», πήρε επιπλέον μέρες άδειας λόγω της συμμετοχής του στο EURO με την Εθνική Γεωργίας.

Πλέον βρίσκεται στην Κύπρο και την Λεμεσό. Πιο κάτω η φωτογραφία που ανέβασε στη σελίδα του στα ΜΚΔ.

4901115798963108 Screenshot 2024-07-13 140423

Από εκεί και πέρα ο «Κβίλι» θα βρίσκεται στην αποστολή του Άρη για την Αυστρία. Θυμίζουμε ότι η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για τις 19/7 με προορισμό το Σάλτσμπουργκ.

Τα φιλικά που έχουν ήδη ανακοινωθεί:

Το πρώτο φιλικό θα διεξαχθεί στις 22 Ιουλίου (19:00), με αντίπαλο την Huddersfield Town, μια ομάδα η οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην League 1, αλλά με θητεία στην κορυφαία κατηγορία της χώρας και σπουδαίες επιτυχίες στο παρελθόν.

Στις 25 Ιουλίου, ο Άρης θα αντιμετωπίσει το Αμβούργο / Hamburger SV (15:00).

Στις 31 Ιουλίου ο Άρης θα τεθεί αντιμέτωπος με την Ιταλική Udinese Calcio (19:00) και θα ολοκληρώσει τα φιλικά του στην Αυστρία στις 3 Αυγούστου (17:00) με αντίπαλο τη Γερμανική Heidenheim που κατέλαβε την 8η θέση στην Μπουντεσλίγκα και θα αγωνιστεί στα πλέϊ-οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ