Το μήνυμα διαβάστηκε...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 13.7.2024
Το μήνυμα διαβάστηκε...

Δεν συμβαίνει συχνά ο αποστολέας να στείλει ενα μήνυμα να γνωρίζει εκ των προτέρων πως θα διαβαστεί... Στην περίπτωση της ΑΕΛ αυτό συνέβη.

Οι εικόνες στην πρώτη ανοικτή προπόνηση της ομάδας της Λεμεσού είναι παρόμοιες με αυτές των προηγούμενων χρόνων. Αλλά ποιος λέει ότι η... επανάληψη είναι βαρετή. Ειδικά όταν πρόκειται για στιγμές σαν κι αυτές.

4901002993608974 thumbnail preview (7)
Οι παίκτες της ΑΕΛ αποθεώνουν τους ΑΕΛίστες στην πρώτη ανοικτή της σεζόν!

Οι φίλοι και οπαδοί της ΑΕΛ έστειλαν το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές και τον Κρις Κόλμαν στο Κολόσσι. Τους τόνισαν πως αυτά που έζησαν, μπορούν να γίνουν η υπόλοιπη... χρονιά τους στο γήπεδο. Αρκεί να δουν... προσπάθεια, πάθος και συγκέντρωση στον στόχο. Να γίνουν μία ανταγωνιστική ομάδα.

Ο καθορισμός των στόχων για μία μεγάλη ομάδα η οποία αντιμετωπίζει συγκεκριμένα προβλήματα είναι περίπλοκος. Προφανώς και θα ήθελαν άπαντες στην ΑΕΛ να πουν πως ο στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός. Δεν το έκαναν.

Αυτό όμως που μπορούν να έχουν ως σίγουρο, είναι πως θα έχουν τον κόσμο στο πλάι τους. Το έδειξαν άλλωστε δεκάδες φορές οι οπαδοί της ομάδας. Οι οποίοι δεν έκαναν τίποτα λιγότερο από το να στείλουν αυτό το μήνυμα, που διαβάστηκε με τη μία.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ