Κουκουρέγια: «Αν κερδίσουμε, θα βάψω τα μαλλιά μου κόκκινα»

Δημοσιεύθηκε 13.7.2024
Κουκουρέγια: «Αν κερδίσουμε, θα βάψω τα μαλλιά μου κόκκινα»

Λίγο πριν τη μεγάλη αναμέτρηση με την Αγγλία, η Mundo Deportivo «στρίμωξε» τον Μαρκ Κουκουρέγια υπενθυμίζοντάς του τη «δέσμευσή» του να βάψει κόκκινα τα μαλλιά του σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό του EURO 2024.

Υπάρχει ένας τίτλος που στοιχειώνει τον Μαρκ Κουκουρέγια. Σε μια συνέντευξη που έδωσε αυτές τις μέρες λίγο πριν τον ημιτελικό του EURO 2024 κόντρα στη Γαλλία δήλωσε: «Αν φτάσουμε στον τελικό, θα βάψω τα μαλλιά μου κόκκινα».

Η Mundo Deportivo το υπενθύμισε στον διεθνή της Τσέλσι και εκείνος τόνισε: «Ναι, ναι, ναι... Δεν είχα άλλη λύση από το να το πω αυτό».

Με τον δημοσιογράφο του καταλανικού Μέσου να σημειώνει: «Αυτή τη στιγμή βλέπουμε ότι δεν έχει; βάψει τα μαλλιά σου...».

Με τον 25χρονο αμυντικό να ξεκαθαρίζει: «Αν κερδίσουμε, αν κερδίσουμε... Δεν μπορώ να εμφανιστώ σε έναν τελικό με κόκκινα μαλλιά. Πρέπει να το κάνω και σκεφτόμουν τον τρόπο, για να μη δείχνω σαν τη Μικρή Γοργόνα. Κάτι θα κάνουμε, αυτό είναι όλο».

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ