Απεβίωσε ο πρόεδρος της ΑΠΕΑ

Δημοσιεύθηκε 13.7.2024
Απεβίωσε ο πρόεδρος της ΑΠΕΑ

Έχασε τη ζωή του ο πρόεδρος της ΑΠΕΑ, Μιχάλης Μιχαήλ.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου:

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε τον απροσδόκητο θάνατο του Μιχάλη Μιχαήλ, του αγαπημένου Προέδρου του σωματείου της APEA FC. Η αφοσίωση, το πάθος και η αγάπη του για την ομάδα, θα μείνουν για πάντα χαραγμενες στη μνήμη όλων μας.

Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι δίπλα στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στη γυναίκα του και τις κόρες του. Ο Μιχάλης, θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας και η κληρονομιά που μας αφήνει θα αποτελεί για εμάς το φάρο για να συνεχίσουμε. Αναπαύσου εν ειρήνη Πρόεδρε Μιχάλη Μιχαήλ»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ