Ήταν πανέτοιμος ο Ρόκα και φάνηκε

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 12.7.2024
Ήταν πανέτοιμος ο Ρόκα και φάνηκε

Η πίεση της Ευρώπης και το αναγκαίο βήμα που απαιτείται για είσοδο στους ομίλους του Conference League ανάγκασαν τον Τσάβι Ρόκα να δράσει γρήγορα όσον αφορά τη στελέχωση του ρόστερ. Και δύο μήνες πριν την ολοκλήρωση του μεταγραφικού παραθύρου στην Κύπρο, η ΑΕΚ είναι σχεδόν κομπλέ. Ουσιαστικά ψάχνει έναν παίκτη που θα καλύψει το κενό του Τόνγκια στο αριστερό άκρο της επίθεσης αλλά και έναν που θα αποτελέσει μπακ απ του Άνχελ Γκαρθία. Δεν θα υπάρξει όμως βιασύνη, γιατί εκεί υπάρχει τόσο ο Γκιούρτσο όσο και ο Σάντος, ενόψει των πρώτων υποχρεώσεων στην Ευρώπη.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής, πάντως, ήταν μελετημένος και πανέτοιμος και αυτό φάνηκε και στην πράξη. Οι περισσότερες κινήσεις που έγιναν μπορεί να χαρακτηριστούν και από το πάνω ράφι και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στο κιτρινοπράσινο στρατόπεδο για τη νέα σεζόν. Με την απόκτηση του Μάρκους Ροχντέν, οι θέσεις στον κατάλογο Α έχουν υπερβεί το όριο (είναι πλέον 18) και άρα θα πρέπει να βγει ένας εκτός λίστας, με τον Καμπτούμ να μετράει μέρες. Εφόσον η κίνηση στα άκρα είναι άνω των 22, τότε θα πρέπει να αποχωρήσει ακόμη ένας ή και δύο. Και εκεί θα υπάρξει μία μικρή… σπαζοκεφαλιά για τον Ρόκα.

Στην ΑΕΚ από χθες είναι στην Αθήνα όπου το Σάββατο στις 21:00 θα παίξει φιλικό με τον Παναθηναϊκό, στην πρότελευταία πρόβα τζενεράλε αφού είναι προγραμματισμένη και αυτή με τον ΑΠΟΕΛ στις 17 Ιουλίου στην «Αρένα». Ο Φεράντο έχει κασταλάξει κάπως στα πρόσωπα που θα κληθούν να τραβήξουν το βάρος, στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ