Με προεδρική παρουσία το τελευταίο τεστ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 12.7.2024
Με προεδρική παρουσία το τελευταίο τεστ

Yπό το βλέμμα του Σταύρου Παπασταύρου, η Ομόνοια θα δώσει, στις 18:00, το τρίτο της φιλικό επί Πολωνικού εδάφους. Αντίπαλός της θα είναι η Ρακόφ, με τον πρόεδρο των πρασίνων να βλέπει από κοντά την προσπάθεια, μαζί με το νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου, τον Μισέλ Λάντας. Ο μεγαλομέτοχος των τριφυλλοφόρων ελπίζει να είναι γουρλής και να δει και το πρώτο γκολ αλλά και την πρώτη νίκη. Οι πράσινοι ηττήθηκαν με 3-0 από την Κρακοβία και 2-0 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχοντας όμως κόντρα στους Ισραηλινούς αρκετά καλή εικόνα. Ακόμη καλύτερη και σε μεγαλύτερη διάρκεια ελπίζει πως θα δει ο Βάλντας Νταμπράουσκας, ο οποίος θα κάνει τις δοκιμές του και πάλι, όμως σε λιγότερο από δύο εβδομάδες είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι και σιγά σιγά θα ελαχιστοποιήσει τις δοκιμές του.

Εκτιμάται πως θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Φίλιπ Ελάντερ που έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο κόντρα στη Μακάμπι αλλά σαφώς και δεν μπορεί να κριθεί. Όπως και όλοι οι νεοφερμένοι, με κάποιους να έχουν δείξει και πολύ καλά στοιχεία.

Η θέση για τη μετακίνηση φιλάθλων

Tη ξεκάθαρη θέση της για τη μετακίνηση φιλάθλων εξέφρασε η Ομόνοια μέσω του εκπροσώπου Τύπου Ανδρέα Δημητρίου, σε χθεσινές του ραδιοφωνικές τοποθετήσεις. «Η θέση των φιλάθλων είναι στα γήπεδα. Η λύση δεν είναι να τιμωρούμε τους πολλούς για τους λίγους. Η λύση είναι να τιμωρούμε τους πραγματικούς παραβάτες. Η κυβέρνηση, η Πολιτεία και όσα άτομα έχουν την ευθύνη της τήρησης της τάξης και της απόδοσης δικαιοσύνης θα πρέπει να έχουν το κουράγιο και το σθένος να τα βάζουν με αυτούς που παρεκτρέπονται και με αυτούς που λειτουργούν ενάντια στους νόμους του κράτους», είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Ας σταματήσουν οι αρμόδιοι να χρησιμοποιούν μεμονωμένα περιστατικά παραβατικότητας και βίας για να επιχειρηματολογούν υπέρ της απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ