Tρολάρισμα Καραλή σε Τεντόγλου: «Μπορεί να μην έχεις Παννεληνιο Ρεκόρ, αλλά είσαι κύριος»

Δημοσιεύθηκε 11.7.2024
Tρολάρισμα Καραλή σε Τεντόγλου: «Μπορεί να μην έχεις Παννεληνιο Ρεκόρ, αλλά είσαι κύριος»

Πριν την αναχώρησή τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, οι δύο αθλητές, Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου, βρήκαν χρόνο για μία κοινή έξοδο.

Εκεί, ο Καραλής δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει με χιούμορ τον Τεντόγλου, δημοσιεύοντας ένα σχόλιο κάτω από την τελευταία ανάρτηση του στο Instagram.

Ο Καραλής, που πρόσφατα κατέκτησε πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ, φάνηκε να πειράζει τον Τεντόγλου, ο οποίος έχει μεν κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του, πλην όμως όχι και την κορυφαία επίδοση στην Ελλάδα.

«Μπορεί να μην έχεις Παννεληνιο Ρεκόρ (ακόμα) ΑΛΛΑ είσαι κύριος! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κάποια μέρα να μπεις και εσυ στο κλαμπ των ρεκορντμεν …να είσαι καλά», έγραψε ο Καραλής στην ανάρτησή του.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ