Πιο γεμάτος και πιο έτοιμος!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 11.7.2024
Πιο γεμάτος και πιο έτοιμος!

Ο ΑΠΟΕΛ επέστρεψε στη βάση του μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου προετοιμασίας που έγινε στη Σερβία και πλέον φουλάρει για ένα «καυτό» δωδεκαήμερο μέχρι την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη (23 Ιουλίου). Ο Νταβίντ Γκαγιέγο κατέληξε σε σημαντικά συμπεράσματα κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στo Zλάτιμπορ και δη μετά τα τρία φιλικά που έδωσαν οι πρωταθλητές.

Είναι δεδομένο πως χρειάζεται αρκετή δουλειά στο δημιουργικό κομμάτι, με τον Μαξ Μάγιερ να είναι ο παίκτης που μπορεί να δώσει αρκετά σε αυτόν τον τομέα. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα λίγο πριν ολοκληρωθεί η προετοιμασία, επομένως το διάστημα παραμονής στην Κύπρο μέχρι και το πρώτο ματς είναι πολύ σημαντικό ως προς την προσπάθεια αφομοίωσης των «θέλω» του προπονητή.

Η απόκτηση του βασικού κεντρικού επιθετικού είναι το πιο μεγάλο κομμάτι το οποίο υπολείπεται για τη συμπλήρωση του παζλ του ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν. Η αγωνιστική ετοιμότητα λοιπόν του Μάγιερ αλλά και η απόκτηση κεντρικού φορ μέχρι το πρώτο παιχνίδι στο Champions League θα λύσουν τα χέρια του Γκαγιέγο ως προς τη δημιουργία και εκτέλεση φάσεων. Με την επιστροφή στον Αρχάγγελο, ο Ισπανός προπονητής θα έχει τις επιπλέον λύσεις των Ντβάλι και Μπέλετς οι οποίοι ήταν στα γήπεδα της Γερμανίας για το Euro. Επίσης, οι Δώνης και Εντογκαλά, που έχασαν αρκετές προπονήσεις λόγω τραυματισμού, θα ανεβάσουν στροφές προκειμένου να επανέλθουν στα αγωνιστικά στάνταρ που θέλει ο προπονητής.

Ακόμη μια βδομάδα αναμονή

Δεν έριξε φως σε ό,τι αφορά το ποιος θα είναι ο αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στον β΄ προκριματικό γύρο του Champions League ο πρώτος αγώνας ανάμεσα σε Ορνταμπάσι και Πετροκούμπ, που διεξήχθη χθες στο Καζακστάν για τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε στη λευκή ισοπαλία (0-0) κι ως εκ τούτου η πρόκριση παραμένει... ορθάνοιχτη ενόψει της ρεβάνς, η οποία θα διεξαχθεί σε μία βδομάδα (17/7, 20:00) στη Μολδαβία. Θυμίζουμε πως η νικήτρια από το εν λόγω ζευγάρι θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ για τον β΄ γύρο, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στο ΓΣΠ στις 23 Ιουλίου και τον επαναληπτικό μία βδομάδα αργότερα σε Καζακστάν ή Μολδαβία.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ