Ξεκίνησε με το δεξί τα φιλικά ο Άρης

Δημοσιεύθηκε 10.7.2024
Ξεκίνησε με το δεξί τα φιλικά ο Άρης

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό που έδωσε ο Άρης στη Λετονία όπου βρίσκεται για το βασικό στάδιο προετοιμασίας του.

Η ομάδα της Λεμεσού επικράτησε με 2-0 της λετονικής Ρίγα σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Μπένγκτσον στο 29ο λεπτό και Κοκόριν στο 83΄ σκόραραν τα γκολ για τους πράσινους του Αλεξέι Σπιλέφσκι, ο οποίος είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τους παίχτες του σε συνθήκες αγώνα, σε ένα φιλικό που πάντως προσφερόταν περισσότερο για ξεμούδιασμα παρά για οτιδήποτε άλλο.

O Λευκορώσος προπονητής του Άρη χρησιμοποίησε 22 ποδοσφαιριστές, παρατάσσοντας μία ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο.

Η ενδεκάδα του Άρη στο α' ημίχρονο: Βανά, Σανέ, Γιαγκό, Ουρόσεβιτς, Κορέια, Σαρφό, Νίκολιτς, Σπόλιαριτς, Θεοχάρους, Μπένγκτσον, Σεμέδο.

Η ενδεκάδα του Άρη στο β' ημίχρονο: Σωφρονίου, Μποάκι, Μάτισικ, Αμπουμπακάρ, Μουσούντα, Κοβάτσεφ, Στρούσκι, Δημητρίου, Μοντνόρ, Κοκόριν, Γκομίς.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ