Lock σε δύο για την... ηρεμία του ΑΠΟΕΛ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 10.7.2024
Lock σε δύο για την... ηρεμία του ΑΠΟΕΛ

Η απόκτηση του Σέρχιο Τεχέρα ήταν πολύ σημαντική για τον Νταβίντ Γκαγιέγο στον ΑΠΟΕΛ. Ο Ισπανός κόουτς έδειξε την περσινή σεζόν πως ο συμπατριώτης του χαφ, ήταν η ναυαρχίδα του στιλ της Ανόρθωσης στον αγωνιστικό χώρο. Μαζί με τον Κίνγκσλεϊ Σαρφό, οι γαλαζοκίτρινοι διαθέτουν δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να εξυπηρετήσουν το πλάνο του ΑΠΟΕΛ του Γκαγιέγο στο έπακρο. Αρκεί βεβαίως να το αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Τεχέρα και ο Σαρφό είναι δύο παίκτες που μπορούν να κρατήσουν μπάλα, να την κυκλοφορήσουν σωστά και να ηρεμήσουν το παιχνίδι. Ο στόχος του Γκαγιέγο είναι ένας ΑΠΟΕΛ - κυρίαρχος με την μπάλα να κινείται για μεγάλο χρονικό διάστημα στην μεσαία και την μεσοεπιθετική γραμμή. Αμφότεροι με τα δείγματα γραφής τους, μας κάνουν να πιστεύουμε πως θα έχουν πολλή δουλειά ως προς αυτό μέσα στην σεζόν.

4898482690974828 450146760 1023868326412285 132618021800124369 n
Ο Νταβίντ Γκαγιέγο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ στην Σερβία.

Κακά τα ψέματα, αποτελούν δύο πολύ καλές περιπτώσεις παικτών που αν αξιοποιηθούν, μπορούν να προσφέρουν πολλά. Ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα του ΑΠΟΕΛ, οι Τεχέρα και Σαρφό πρέπει να ανεβάσουν στροφές στις προπονήσεις προκειμένου να παρουσιαστούν αντάξιοι των προσδοκιών. Είναι δεδομένο πως ο ΑΠΟΕΛ θα επιχειρήσει να ελέγξει τον ρυθμό των δύο πρώτων αναμετρήσεων και αν το καταφέρει, να πάρει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο ματς.

Τα όσα είδαμε στα φιλικά του ΑΠΟΕΛ με την κατοχή μπάλας, μας κάνει να πιστεύουμε πως τόσο ο Ισπανός, όσο και ο Γκανέζος χαφ θα αποτελέσουν τα «κλειδιά» για την... ηρεμία και ίσως την πρόκριση.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ