Ένα ξεχωριστό ταξίδι...

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 9.7.2024
Ένα ξεχωριστό ταξίδι...

Ένα διαφορετικό συναίσθημα νιώθουν άπαντες στο στρατόπεδο της Πάφος FC, με την επιβίβαση στο αεροπλάνο με προορισμό τη Σουηδία. Εκεί όπου την Πέμπτη θα κοντραριστούν με την Έλφσμποργκ (20:00), στον πρώτο αγώνα για τον α΄ προκριματικό γύρο του Europa League.

Ένα ξεχωριστό ταξίδι αφού για πρώτη φορά μπαίνει σε αεροπλάνο για να παίξει αγώνα και όχι για να ταξιδέψει για προετοιμασία. Mαζί με την αποστολή που μεταβαίνει κομπλέ, καθώς όλοι οι παίκτες που είναι στο ρόστερ είναι διαθέσιμοι, ταξιδεύουν και αρκετοί φίλοι της ομάδας. Και άρα στο ιστορικό ραντεβού δεν θα είναι μόνη η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, η προσπάθεια που γίνεται είναι να μείνουν στο ρόστερ και οι τρεις παίκτες που ήταν πέρσι δανεικοί. Δηλαδή οι Πέπε, Ρους και Μπότσκαϊ και η διοίκηση κάνει σκληρές διαπραγματεύσεις με τις ομάδες τους, είτε για να εξασφαλίσει τα δικαιώματά τους είτε να τους πάρει ξανά με τη μορφή δανεισμού. Φυσικά εξετάζει και άλλες περιπτώσεις ώστε να είναι έτοιμη και να δράσει άμεσα...

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ