Ο Κόρμπου από την εξωτερική και το πιθανότερο για επιθετικό στον ΑΠΟΕΛ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 9.7.2024
Ο Κόρμπου από την εξωτερική και το πιθανότερο για επιθετικό στον ΑΠΟΕΛ

Kαι ενώ όλοι αναμένουν τον επιτελικό και τον επιθετικό που θα αποτελέσουν τα... κλεδιά στον νέο ΑΠΟΕΛ, οι γαλαζοκίτρινοι ανακοίνωσαν ψες παίκτη για τον κατάλογο Β. Και ποιος ξέρει, μπορεί να αποδειχθεί λίρα εκατόν στο μέλλον. Πρόκειται για τον Μάριους Κόρμπου, 22χρονο Ρουμάνο μέσο o οποίος μπορεί να παίξει και ως δεύτερος επιθετικός και ως αριστερός ακραίος επιθετικός. Στα αξιοσημείωτα είναι πως ο ΑΠΟΕΛ επενδύει πολλά πάνω του, αφού το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι μέχρι τον Μάιο του 2028. Έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του σε όλες τις μικρές ηλικίες. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, μετρά ήδη 112 συμμετοχές με την ομάδα της Πούσκας Ακαντέμια στο πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας της Ουγγαρίας.

Το πιθανότερο είναι πως ο ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει να ψάχνει για απόκτηση επιθετικού ή επιθετικών. Το λέμε αυτό γιατί πέραν από τους Ελ Αραμπί και Πούσκας οι οποίοι λογίζονται για βασικοί υποψήφιοι, υπάρχει και η περίπτωση Φαβίλι. Η περίπτωση του Μαροκινού επιθετικού Eλ Αραμπί μπήκε και πάλι στον... πάγο, παρ' όλο που οι πληροφορίες που βγήκαν προς τα έξω τις προηγούμενες ημέρες έκαναν λόγο για προφορική συμφωνία των δύο πλευρών. Όσον αφορά τον Ρουμάνο Τζορζ Πούσκας, ο παίκτης ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ, όμως η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη λόγω των οικονομικών απαιτήσεων που έχει. Η είδηση για τον Φαβίλι ήρθε στην Κύπρο μέσω του ιταλικού Tuttomercatoweb, το οποίο αναφέρει πως οι πρωταθλητές εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησής του. Είναι μία αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση παίκτη και μάλιστα σε πολύ καλή ηλικία. Αξίζει να σημειώσουμε πως το 2018 η Γιουβέντους τον αγόρασε έναντι 7,5 εκατ. ευρώ από την Άσκολι ενώ η Τζένοα έναν χρόνο αργότερα έδωσε στη «Γηραιά Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου 7 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Αγωνιστικά προβλήματα

Παράλληλα με το μεταγραφικό κομμάτι, ο Νταβίντ Γκαγιέγο δουλεύει για τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Θυμίζουμε πως ο Εντογκαλά αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο Τάσος Δώνης επέστρεψε χθες (8/7) στις προπονήσεις φορώντας προστατευτική μάσκα. Επιπρόσθετα, οι Ντβάλι και Μπέλετς θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα όταν αυτή επιστρέψει στην Κύπρο. Όσον αφορά τον Μαξ Μάγιερ, ο Γερμανός μπήκε στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο αποψινό (19:00) τρίτο φιλικό των γαλαζοκιτρίνων με τη Ραντνίσκι.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ