Στην άκρη τα πειράματα από Φεράντο

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 8.7.2024
Στην άκρη τα πειράματα από Φεράντο

Τέλος τα πειράματα και οι πολλές δοκιμές, ξεκινά η επιχείρηση μονταρίσματος… Η ΑΕΚ επέστρεψε στη βάση της μετά από 12 μέρες σκληρής δουλειάς στην Ολλανδία και πλέον ο Χουάν Φεράντο αρχίζει το μοντάρισμα της ομάδας ενόψει των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων. Οι κιτρινοπράσινοι δέχθηκαν ισάριθμες ήττες στα τρία φιλικά παιχνίδια που έδωσαν επί ολλανδικού εδάφους, ωστόσο αυτό λίγη σημασία έχει. Το ζητούμενο είναι ο νέος προπονητής της ομάδας να έβγαλε τα σωστά συμπεράσματα μέσα από τις δοκιμές που έκανε στα φιλικά με Ντε Μπος, ΠΑΟΚ και Σερκλ Μπριζ.

Στο τελευταίο φιλικό δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Άνχελ Γκαρσία προκειμένου να προφυλαχτεί. Η ΑΕΚ θα δώσει ακόμα δύο πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια μέχρι το πρώτο επίσημό της ραντεβού, το ερχόμενο Σάββατο (13/07 - 21:00) εναντίον του Παναθηναϊκού στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και με τον ΑΠΟΕΛ τη μεθεπόμενη Τετάρτη (17/07) στην «Αρένα».

Στο μεταξύ, προκύπτουν κάποια ζητήματα στην ΑΕΚ, τα οποία ο Τσάβι Ρόκα καλείται να επιλύσει το συντομότερο. Καταρχάς είναι η περίπτωση του Καπτούμ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, καθότι απογοήτευσε στα φιλικά που χρησιμοποιήθηκε. Στη θέση του θα αποκτηθεί άλλος μέσος. Παράλληλα, πρέπει να ξεκαθαρίσει και η περίπτωση του Σάντος, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε η ΕΝΠ. Στις προπονήσεις της ομάδας από αυτή την εβδομάδα θα ενσωματωθεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Ισπανός μέσος Τζίμι Σουάρεθ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ