Άρης: Φέρνει στην Κύπρο τον Ολυμπιακό

Δημοσιεύθηκε 8.7.2024
Άρης: Φέρνει στην Κύπρο τον Ολυμπιακό

Ανακοίνωση από τον Άρη για το φιλικό με τον Ολυμπιακό Πειραιώς το οποίο θα γίνει στο «Αλφαμέγα».

Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Πειραιώς, τον κάτοχο του Κόνφερενς Λιγκ, θα δώσει ο Άρης! Η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων οριστικοποιήθηκε και ο Ολυμπιακός θα έρθει στην Κύπρο για το φιλικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 10 Αυγούστου στις 20:30 στο στάδιο Άλφαμεγα.

Η μεγάλη δημοτικότητα που έχει ο Ολυμπιακός στην Κύπρο, αλλά και η χρονική συγκυρία της καθόδου του στη χώρα μας, -λίγους μόνο μήνες μετά την κατάκτηση του πρώτου Ευρωπαϊκού τίτλου Ελληνικής ομάδας- αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των χιλιάδων φίλων του στο νησί μας, αλλά και γενικότερα των Κυπρίων φιλάθλων.

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Πειραιώς θα έρθει στην Κύπρο μόνο για το μεταξύ μας παιχνίδι αποτελεί τιμή για το Κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα, αλλά και για την ομάδα μας ειδικότερα, καθώς ο κάτοχος του Κόνφερενς Λιγκ, επέλεξε να αντιμετωπίσει τον Άρη στο μοναδικό φιλικό που θα δώσει στην Κύπρο.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τη διάθεση των εισιτηρίων, θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ