Το «ναι, αλλά» του Νταμπράουσκας δείχνει τον δρόμο

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 8.7.2024
Το «ναι, αλλά» του Νταμπράουσκας δείχνει τον δρόμο

Ο Λιθουανός προπονητής της Ομόνοιας κινήθηκε σε δύο δρόμους μέσω των δηλώσεων του μετά το τέλος του πρώτου φιλικού και την ήττα με 3-0.

Από τη μία αναφέρθηκε στο πρόημο της σεζόν αλλά και το γεγονός πως η δουλειά του με τους ποδοσφαιριστές δεν συμπλήρωσε καν μήνα. Στον αντίποδα, δεν μπόρεσε να μην σημειώσει αυτά που είδε και στο τέλος οδήγησαν στην φιλική ήττα:

«Αν δεις το αποτέλεσμα δεν είναι ευχάριστο, ούτε εμένα μου αρέσει. Γενικά η απόδοση ήταν αναμενόμενη, ακόμα δεν δουλεύουμε μαζί ούτε δυο βδομάδες. Είχαμε κάποιες στιγμές που πιέσαμε και ήμασταν καλοί . Κάποιες φορές ήταν καλά, κάποιες όχι τόσο. Σήμερα δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε όταν είχαμε την μπάλα. Είναι κατανοητό, είναι το πρώτο παιχνίδι, όλοι δουλεύουν σκληρά με διπλές προπονήσεις. Έχουμε ακόμη δύο φιλικά και πρέπει να μειώσουμε τα λάθη. Τους είπα κάντε λάθη, έχετε κουράγιο και μόνο έτσι θα μάθετε».

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας, έδειξε από τις πρώτες κιόλας δηλώσεις του μετά από ένα παιχνίδι, έστω κι αν αυτό είναι το πρώτο ever φιλικό πως θέλει να δει σκληρή δουλειά απ΄όλους προκειμένου να έρθει η βελτίωση:

«Σε όλα νομίζω. Από την άμυνα μέχρι την επίθεση. Όταν θα αναλύσουμε το ματς θα δουν όλοι ότι πρέπει να αλλάξουμε συγκεκριμένα πράγματα».

Προφανώς και δεν υπάρχει πανικός ούτε απογοήτευση στο στρατόπεδο των πρασίνων. Υπάρχει χρόνος και χώρος για να μπουν στην ομάδα τα στοιχεία που θέλει να έχει η Ομόνοια, ο προπονητής. Αυτό που έχει όμως μεγάλη σημασία είναι πως ο Νταμπράουσκας έχει υψηλές απαιτήσεις απ΄όλους κατανοώντας παράλληλα τις αντικειμενικές δυσκολίες. Πολλοί νέοι παίκτες, νέος προπονητής, αρχή στις προπονήσεις, πρώτα φιλικά... Όλα αυτά συντείνουν προς συγκεκριμένες αδυναμίες οι οποίες εντοπίζονται νωρίς (κι αυτό σημαντικό) και ξεκινά δουλειά για να βελτιωθούν.

4896740067937821 image

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ