Οι οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για να κρατήσουν τον Ντε Λιχτ!

Δημοσιεύθηκε 8.7.2024
Οι οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για να κρατήσουν τον Ντε Λιχτ!

Ξαφνικό... αντίπαλο βρήκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην προσπάθεια απόκτησης του Ματάις Ντε Λιχτ, αφού, έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες χιλιάδες υπογραφές από τους οπαδούς των Βαυαρών που θέλουν να παραμείνει ο Ολλανδός αμυντικός στην ομάδα!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δείχνουν να έχει μπει το νερό στ' αυλάκι σε ό,τι αφορά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του πρώην αρχηγού του Άγιαξ, με τον παίκτη να θέλει κι εκείνος να μετακινηθεί στο Μάντσεστερ για να συνεργαστεί ξανά με τον Έρικ Τεν Χαγκ.

Στην Μπάγερν είναι θετικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, αφού θεωρούν ότι δεν έχει προσφέρει όσα σκέφτονταν και ήθελαν όταν προχωρούσαν στην απόκτησή του από τη Γιουβέντους.

Ωστόσο, εμφανίστηκε ο κόσμος των Βαυαρών για να βάλει σε σκέψεις τη διοίκηση της ομάδας του Μονάχου. Συγκεντρώθηκαν μέχρι στιγμής 60.000 υπογραφές από τους οπαδούς του κλαμπ για να παραμείνει ο Ματάις Ντε Λιχτ στην Allianz Arena .

«Είναι αμυντικός top class, ίσως ο μοναδικός τόσο καλός στο ρόστερ μας. Έχει τρομερή ωριμότητα και ιδανική νοοτροπία» σχολιάζουν οι φίλοι της Μπάγερν για τον ποδοσφαιριστή...

england365.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ