Άρης: Ρώτησε για Χουάνκαρ όσο... περιμένει τον Σίλβα

Δημοσιεύθηκε 8.7.2024
Άρης: Ρώτησε για Χουάνκαρ όσο... περιμένει τον Σίλβα

Ο Άρης ψάχνει αριστερό μπακ και ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν και εκείνο του έμπειρου αμυντικού Χουάνκαρ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Χουάνκαρ, φαίνεται πως αρέσει στον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Άκη Μάντζιο, με τον Άρη να εξετάζει λεπτομερώς την περίπτωση του έμπειρου αμυντικού.

Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε αναζήτηση αριστερού μπακ εδώ και πολύ καιρό, με την θέση να αποτελεί ένα μόνιμο "αγκάθι" στην περσινή πορεία των κιτρινόμαυρων και το κενό να μένει αναπλήρωτο μέχρι και σήμερα.

Ο Τζόναθαν Σίλβα είναι ο παίκτης που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, με τον Άρη να του έχει κάνει επίσημη πρόταση τριετούς συνεργασίας και τον παίκτη να το σκέφτεται σοβαρά. Μια κατάσταση όμως που κρατάει πάνω από 2 εβδομάδες, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μην έχει όλο τον χρόνο στην διάθεση της και να αναμένει άμεσα απάντηση, μέχρι να στραφεί αλλού.

Ήδη, όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο Θόδωρος Καρυπίδης καλοβλέπει τον Χουάνκαρ ως εναλλακτική, ως έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, με παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο, με το μόνο εμπόδιο στην όλη συνθήκη να είναι η προχωρημένη ηλικία του παίκτη, με τον Χουάνκαρ να βρίσκεται στα 34 και να ψάχνει ένα τελευταίο συμβόλαιο για να ολοκληρώσει την καριέρα του.

SDNA.GR

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ