Πετρίδης: «Champions League, αυτός είναι ο στόχος - Εμπιστεύομαι 1000% τον Γκαγιέγο»

Δημοσιεύθηκε 26.6.2024
Πετρίδης: «Champions League, αυτός είναι ο στόχος - Εμπιστεύομαι 1000% τον Γκαγιέγο»

Παραμονή της αναχώρησης της αποστολής του ΑΠΟΕΛ για τη Σερβία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν, ο Πρόδρομος Πετρίδης παρέθεσε ομιλία στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου στον Αρχάγγελο, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων τα ονόματα των πέντε αρχηγών.

Ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων τόνισε πως στόχος δεν είναι η πρόκριση στο Conference League αλλά στο Champions League όμως τόνισε τη δυσκολία όπως και τη σημασία των πρώτων αγώνων, ενώ παράλληλα εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη του στον νέο προπονητή της ομάδας, Νταβίντ Γκαγιέγο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πετρίδης:

«Καλωσορίζουμε τους Κιντίγια και Στέφαν στην ομάδα. Δουλεύουμε σκληρά για να φέρουμε ακόμη 2-3 παίχτες και να διώσω Τσεμπάκ και Εντονγκαλά (σ.σ. γέλια).

Αύριο φεύγετε για το κύριο μέρος της προετοιμασίας παιδιά. Σας εύχομαι να δουλέψετε καλά και συγκεντρωμένοι. Ξέρετε τους στόχους μας, αρχικά να περάσουμε στο Conference League, δεν έχω αμφιβολίες αλλά πρέπει να περάσουμε. Το κέρδος δεν θα είναι για μένα, είναι για εσάς.

Στόχος μας δεν είναι το Conference League, είναι πολύ περισσότερα. Αλλά το πιο σημαντικό ειναι το πρώτο παιχνίδι και το πιο δύσκολο. Ελπίζω να μείνετε όλοι μαζί όπως πέρσι, να δουλέψετε σκληρά. Ό,τι χρειαστείτε, ο Γιώργος και ο Γιώργος (σ.σ. Σαββίδης και Εφραίμ) θα είναι μαζί σας για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας. Εμπιστεύομαι τον προπονητή 1000%, από ότι βλέπω κάνει έξοχη δουλειά και αυτό εκλαμβάνω από όλους σας. Κι εύχομαι να επιστρέεψετε έτοιμοι για τον στόχο μας.

Όπως ξέρετε κάθε χρόνο ανακοινώνουμε αρχηγούς. Μίλησα το πρωί με τον προπονητή. Αρχηγοί θα είναι οι Μπέλετς, Πέτροβιτς, Εντονγκαλά, Μαρκίνιος και Σατσιάς. Αυτό δεν σημαίνει κάτι. Αυτά τα παιδιά θα αντιπροσωπεύουν τα προβλήματα, τις απαιτήσεις σας, τις ανάγκες σας, με τον Γιώργο και τον προπονητή.

Champions League, αυτός είναι ο κύριος στόχος, αλλά πρέπει να ξεκινήσουμε από το πρώτο παιχνίδι. Καλή τύχη, να είστε όλοι μαζί, πιστεύουμε σε εσάς».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ