Στον εμβληματικό πύργο του Nasdaq η ερυθρόλευκη επιτυχία!

Δημοσιεύθηκε 25.6.2024
Στον εμβληματικό πύργο του Nasdaq η ερυθρόλευκη επιτυχία!

Η επιτυχία του Ολυμπιακού να κατακτήσει το Conference League ξέφυγε από τα όρια της Ευρώπης, διέσχισε τον Ατλαντικό και... προσγειώθηκε στη Νέα Υόρκη και στον εμβληματικό πύργο του Nasdaq, στην περίφημη Times Square.

Το αμερικανικό χρηματιστήριο συνεχάρη τους «ερυθρόλευκους» για την επιτυχία τους δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό βίντεο για να υπογραμμίσει ότι ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό Κύπελλο, σε διασυλλογικό επίπεδο.

«Ο Ολυμπιακός στον εμβληματικό πύργο του Nasdaq στην Times Square της Νέας Υόρκης!

Με ένα εντυπωσιακό μήνυμα το Nasdaq συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League, την πρώτη Ελληνική ομάδα όπου κατέκτησε Ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ποδόσφαιρο! Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ταξιδεύει υπερήφανα την ελληνική σημαία σε όλο τον κόσμο!», αναφέρει η ανάρτηση της ΠΑΕ στο Χ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ