Επιβλητική η Εθνική Γυναικών, έκανε ποδαρικό με το δεξί

Δημοσιεύθηκε 25.6.2024
Επιβλητική η Εθνική Γυναικών, έκανε ποδαρικό με το δεξί

Με το δεξί μπήκε η Εθνική Εθνική Γυναικών στη καλαθόσφαιρα, στην αναμέτρησή της με τη Γεωργία στην πρεμιέρα του 1ου όμιλου για τη διοργάνωση FIBA European Championship for small countries.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχε μία επιβλητική νίκη αφού επικράτησε με 89-57 και με ανεβασμένη την ψυχολογία και την αυτοπεπόιηση θα παίξει αύριο (21:30) με τη διοργανώτρια χώρα του Κοσόβου ενώ στις 27 Ιουνίου θα αναμετρηθεί με την Εθνική Μάλτας (19:00).

Ανάλογα της θέσης όπου θα τερματίσει η Εθνική μας, θα διαμορφωθεί και το πρόγραμμα για τις θέσεις κατάταξης, με τους αγώνες να είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 29 και 30 τρέχοντος.

Κορυφαίες ήταν οι Μαρίσα Πάνγκαλος με 21 και Στυλιάνα Τσενακλίεβα με 18 πόντους και τις ακολούθησαν η Ελένη Πηλακούτα με 15 και Σοφία Στυλιανίδη με 14. Από εκεί και πέρα: Θεμιστοκλέους 6, Παπαλιά 6, Μαυρουδί 3, Κυριάκου 2, Γεωργίου 2, Χριστοδούλου 1,Κοντού 1 ενώ για μερικά δευτερόλεπτα έπαιξε και η Κυπριανού.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ