Eξετάζει Ντιμπάλα η Γιουνάιτεντ

Δημοσιεύθηκε 25.6.2024
Eξετάζει Ντιμπάλα η Γιουνάιτεντ

Η Ρόμα είχε αποφασίσει να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Πάουλο Ντιμπάλα, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις του Αργεντινού επιθετικού. Μάλιστα, η πιθανότητα παραμονής του παίκτη ολοένα και μειώνεται, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να εξετάζει τον ποδοσφαιριστή έπειτα από παρότρυνση του Τεν Χαχ στη διοίκηση.

Ένας από τους λόγους που η ομάδα του Μάντσεστερ αποφάσισε να στρέψει την προσοχή της μεταγραφικά στον Ντιμπάλα είναι η οικονομική ευκαιρία που παρουσιάζεται σύντομα για τις ενδιαφερόμενες ομάδες, αφού το συμβόλαιό του προβλέπει την ενεργοποίηση ρήτρας αποδέσμευσης ύψους 10 εκατομμυρίων μέσα στον Ιούλιο.

Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" δεν διαθέτουν την οικονομική δυνατότητα να κινηθούν ελεύθερα κατά την διάρκεια του μεταγραφικού "παραθύρου", με την ίδια να χρειάζεται επί της ουσίας να παραχωρήσει παίκτες προτού προχωρήσει σε προσθήκες, ωστόσο τα 10 εκατομμύρια δεν θεωρείται ένα επικίνδυνο ποσό για τον προϋπολογισμό της αγγλικής ομάδας.

Πηγή: sport24.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ