Δεν παίζει ο Εμπαπέ, δεν κερδίζει η Γαλλία!

Δημοσιεύθηκε 24.6.2024
Δεν παίζει ο Εμπαπέ, δεν κερδίζει η Γαλλία!

Την «εξάρτηση» της εθνικής Γαλλίας από τον Κιλιάν Εμπαπέ αποδεικνύει το γεγονός ότι αγνοεί τη νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια που έχει αγωνιστεί χωρίς τον απόλυτο «σταρ».

Ο Κιλιάν Εμπαπέ παραμένει αμφίβολος για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα της Γαλλίας στη φάση των ομίλων απέναντι στην Πολωνία, μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο πρόσωπο στο εναρκτήριο παιχνίδι με τους Αυστριακούς.

Σαφώς οι Πολωνοί είναι αδιάφοροι βαθμολογικά αφού έχουν ήδη αποκλειστεί μετά τις δύο σερί ήττες από Ολλανδία και Αυστρία αντίστοιχα, όμως αυτό δεν θα κάνει πιο εύκολο το έργο των «τρικολόρ». Αν αναλογιστεί κανείς ότι οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Εμπαπέ στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μειωμένες.

Μάλιστα το στατιστικό που μεγαλώνει τη δυσκολία του συγκεκριμένου αγώνα είναι η αδυναμία της ομάδας του Ντιντιέ Ντεσάμπ να πανηγυρίσει τη νίκη χωρίς τον καλύτερο της παίκτη. Συγκεκριμένα οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές του 2018 δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις στις οποίες δεν αγωνίστηκε ως βασικός ο νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης!

Δείγμα της αγωνιστικής εξάρτησης των Γάλλων από έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στον πλανήτη.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ