Αποχαιρέτησε την Ανόρθωση

Δημοσιεύθηκε 24.6.2024
Αποχαιρέτησε την Ανόρθωση

Ανάρτηση από τον Έλντερ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος επιθετικός αποχαιρετά την Ανόρθωση μετά από δύο χρόνια παρουσίας.

Αναλυτικά όσα γράφει στο instagram:

«Πριν από δύο χρόνια, ξεκίνησα το πρώτο μου επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό, γεμάτο όνειρα και φιλοδοξίες. Στόχος μου ήταν να αναπτύξω τις δεξιότητές μου και να συνεισφέρω ουσιαστικά στον σύλλογο που με υποδέχτηκε θερμά.

Τώρα προχωρώ σε έναν νέο προορισμό και θέλω να εκφράσω την εγκάρδια ευγνωμοσύνη μου. Σας ευχαριστώ για τις απίστευτες στιγμές που μοιραστήκαμε. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους που με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Πραγματικά απόλαυσα τον χρόνο μου εδώ και θα αγαπώ πάντα αυτές τις αναμνήσεις.

Για πάντα ένας από εσάς σας 💙

Έλντερ Φερέιρα»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ