Παραμένει στα κιτρινόμαυρα ο Κάλενς έως το 2026

Δημοσιεύθηκε 24.6.2024
Παραμένει στα κιτρινόμαυρα ο Κάλενς έως το 2026

«Μονιμοποιείται» στην ΑΕΚ ο Αλεξάντερ Κάλενς, καθώς οι διοικούντες τον «Δικέφαλο» ήρθαν σε συμφωνία με τη Χιρόνα για την απόκτηση με κανονική μεταγραφή του Περουβιανού σέντερ μπακ, ο οποίος την παρελθούσα σεζόν αγωνίστηκε στην Ένωση με τη μορφή του δανεισμού από την ισπανική ομάδα.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ γνωστοποίησε σήμερα (24/6) τη σχετική συμφωνία με την Τζιρόνα, με τη σχετική ανακοίνωση να έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με την Τζιρόνα για την αγορά των δικαιωμάτων του Αλεξάντερ Κάλενς. Ο διεθνής Περουβιανός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2026. Ο Αλεξάντερ Κάλενς ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2023 ως δανεικός από την ισπανική ομάδα και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 25 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, πετυχαίνοντας δύο γκολ».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ