Έβαλαν στο μάτι τον Γκραντ οι Ντάλας Μάβερικς

Δημοσιεύθηκε 23.6.2024
Έβαλαν στο μάτι τον Γκραντ οι Ντάλας Μάβερικς

Μετά τους χαμένους τελικούς του NBA οι Ντάλας Μάβερικς έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αγορά, ώστε να βελτιώσουν το ρόστερ τους και να διεκδικήσουν με αξιώσεις του χρόνου ξανά το πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ίαν Μπέγκλεϊ η ομάδα του Λούκα Ντόντσιτς παρακολουθεί την περίπτωση του Τζέραμι Γκραντ, ο οποίος είναι ο μικρός αδελφός του παίκτη του Παναθηναϊκού AKTOR, Τζέριαν.

Ο Γκραντ αγωνίζεται στους Μπλέιζερς και ετοιμάζεται να μπει στη δεύτερη σεζόν του στην ομάδα, με τον Αμερικανό να έχει υπογράψει πενταετές συμβόλαιο για 190 εκατομμύρια δολάρια. Όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ, το Ντάλας θα προσπαθήσει να βρει τρόπο να κάνει trade για τον παίκτη, όμως δεν είναι εύκολη περίπτωση και ενδέχεται να χρειαστεί να συμμετέχει και τρίτη ομάδα στην ανταλλαγή.

Θυμίζουμε πως ο Γκραντ αγωνίστηκε σε 54 παιχνίδια πέρσι και είχε 21 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ μέσο όρο σε 33 λεπτά στην κανονική διάρκεια.

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ