Τόσοι και τόσοι «άγραφοι» πήραν ευκαιρία...

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 23.6.2024
Τόσοι και τόσοι «άγραφοι» πήραν ευκαιρία...

Απ' εκεί το πήγαν στην Ανόρθωση, από εκεί το έφεραν, έδωσαν εν τέλει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας στον Γιάννο Οκκά. Άργησε η διοικούσα επιτροπή να αποφασίσει και χάθηκε κάποιος χρόνος. Μίλησαν και με αρκετούς άλλους προπονητές, αλλά, κατά τη δική μου άποψη, επέλεξαν σωστά στο τέλος.

Θα μου πείτε πως αυτό θα φανεί στην πορεία και θα το κρίνουν τα αποτελέσματα. Όμως, ειδικά τη νέα σεζόν, δεν «μετρούν» τα αποτελέσματα. Και δεν υπάρχουν στόχοι. Απλώς να μπουν οι βάσεις για το μέλλον.

Και ο Οκκάς ρισκάρει την προπονητική του καριέρα, αφού αναλαμβάνει μία ομάδα που πρέπει να στηθεί από την αρχή, με πενιχρούς πόρους. Όμως, αξίζει την ευκαιρία και επιβάλλεται να στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό.

Τόσοι και τόσοι «άγραφοι» πήραν ευκαιρία, όχι μόνο στην Ανόρθωση αλλά και σε άλλες ομάδες, γιατί να μην δοθεί σε έναν Κύπριο τεχνικό και σε έναν άνθρωπο που ξέρει πολύ καλά πράγματα και καταστάσεις, με μπόλικες παραστάσεις υψηλού επιπέδου και διασυνδέσεις εκτός των συνόρων;

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ