Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο πρώην παίκτης του Λεβαδειακού Στάθης Χατζηλάμπρος

Δημοσιεύθηκε 23.6.2024
Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο πρώην παίκτης του Λεβαδειακού Στάθης Χατζηλάμπρος

Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Στάθη Χατζηλάμπρου σε τροχάιο το πρωί της Κυριακής (23/6).

Ο πρώην παίκτης του Λεβαδειακού, Στάθης Χατζηλάμπρος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο το πρωί της Κυριακής, καθώς ενεπλάκη σε τροχαίο.

Την είδηση αυτή έκανε γνωστή ο Ελλοπιακός, η οποία ήταν η τελευταία ομάδα του 26χρονου. Στο στο παρελθόν έχει παίξει μεταξύ άλλων σε ΠΑΟ Ρουφ και Πανελευσινιακό. Σε επίπεδο Β' Εθνικής είχε αγωνιστεί 14 φορές ενώ στην Γ' Εθνική είχε 82 παιχνίδια με 14 τέρματα.

Το μήνυμα του Ελλοπιακού

«Η πιο συννεφιασμένη Κυριακή. Δεν υπάρχει ούτε συλλαβή να βγει από τα στόματα μας.

ΣΟΚ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ

ΣΥΝΤΡΙΒΗ

Δυστυχώς είχε δίκιο ο σπίκερ. Δεν μπορούσε να σε προλάβει κανένας.

Δεν πρόλαβε να χαρεί την ανακοίνωση μας ότι σε λίγο καιρό θα βρίσκεται αρχηγός στο νέο μας στόχο που έχουμε σχεδιάσει.

Έφυγε με δυνατό σπριντ ο άρχοντας, το παιδί όλων μας.

Στην ενδεκάδα των αγγέλων από σήμερα ο Στάθης Χατζηλάμπρος».

H ανακοίνωση του Λεβαδειακού

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός εκφράζει συγκλονισμένη τη βαθιά οδύνη της για τον χαμό του Στάθη Χατζηλάμπρου.

Ο Στάθης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας και μάλιστα διετέλεσε αρχηγός τόσο στην Κ17, όσο και στην Κ19 του Λεβαδειακού.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Στάθη!

Καλό σου ταξίδι…»

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ