«Πρόταση της ΑΕΚ για τον Κοϊτά της Σεντ-Τρούιντεν»

Δημοσιεύθηκε 22.6.2024
«Πρόταση της ΑΕΚ για τον Κοϊτά της Σεντ-Τρούιντεν»

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Βέλγιο η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον 25χρονο Μαυριτανό εξτρέμ της Σεντ-Τρούιντεν, Αμπουμπακαρί Κοϊτά.

Σε ανάρτησή του στο «X» λογαριασμός που ασχολείται με τις μεταγραφές στο Βέλγιο, βάζει στη μεταγραφική εξίσωση της ΑΕΚ τον Αμπουμπακαρί Κοϊτά της Σεντ-Τρούιντεν.

Όπως τονίζεται, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον 25χρονο Μαυριτανό αριστερό εξτρέμ της βελγικής ομάδας, ο οποίος προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν σκοράροντας 15 γκολ και έχοντας και τρεις ασίστ σε 38 εμφανίσεις. Μάλιστα η ΑΕΚ φέρεται να έχει καταθέσει και πρόταση στη Σεντ-Τρούιντεν, η οποία ωστόσο απέχει αρκετά από αυτά που ζητάει ο βελγικός σύλλογος, όπως αναφέρεται.

Για τον Κοϊτά ενδιαφέρον υπάρχει από τη Σεντ Ετιέν. Ο διεθνής δεξιοπόδαρος Μαυριτανός εξτρέμ που αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2025 στη Σεντ Τρούιντεν, η οποία τον είχε αποκτήσει από την Μπέβερεν το 2021 έναντι 1 εκατ. ευρώ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Γάνδη και Κορτράικ και διαθέτει βελγικό διαβατήριο.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ