Φημολογία για Βεζένκοφ και ανταλλαγή στους Μπουλς

Δημοσιεύθηκε 22.6.2024
Φημολογία για Βεζένκοφ και ανταλλαγή στους Μπουλς

Πιθανό είναι να μετακομίσει ο Σάσα Βεζένκοφ στο Σικάγο, σύμφωνα με ένα μεταγραφικό σενάριο της ιστοσελίδας clutchpoints.com. Οι Μπουλς θέλουν να δώσουν τον Ζακ ΛαΒιν στους Κινγκς και να πάρουν τον Σάσα Βεζένκοφ.

Η ομάδα του Σικάγο έχασε τα πλέι οφ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και ετοιμάζεται να κάνει μια ολική αναδόμηση στο ρόστερ της. Στόχος είναι να ανταλλάξουν τον ΛαΒίν, ο οποίος έχει υψηλό συμβόλαιο για τρία ακόμα χρόνια με οψιόν για έναν ακόμα, ενώ ούτε ο παίκτης είναι απόλυτα ευχαριστημένος στους Μπουλς.

Μάλιστα, στο Σικάγο έχουν δεχτεί 15 προτάσεις για την ανταλλαγή του ΛαΒίν, αλλά φαίνεται πως οι Κινγκς είναι ο πιθανότερος προορισμός για τον παίκτη. Στο Σακραμέντο θα ταίριαζε ο ΛαΒίν, όπως εκτιμάται στο δημοσίευμα, καθώς θα είναι μια αναβάθμιση σε μια θέση που παίζει ο Μονκ.

Ως κομμάτι της ανταλλαγής, ο Βεζένκοφ μπορεί να μετακομίσει στους Μπουλς, για να μπορέσει στο Σικάγο να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Αν προχωρήσει αυτό το trade θα κληθεί ο Βεζένκοφ να αποφασίσει αν θέλει να είναι μέρος των Μπουλς πιστεύοντας σε μια δεύτερη ευκαιρία αλλά και από την πλευρά του Σικάγο ποιος ο ρόλος που θα του προταθεί.

Αν δεν συμφωνήσουν ως προς τον ρόλο του και το συμβόλαιο του, οι Μπουλς διατηρούν το δικαίωμα στη συνέχεια να τον θέσουν στη λίστα των waivers και μετά από 48 ώρες να μείνει ελεύθερος, προφανώς για την Ευρώπη ή ακόμα πιο δύσκολα για άλλη ομάδα του ΝΒΑ.

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ