Στα ερυθρόλευκα και με... βούλα ο Μάρκο Στάμενιτς

Δημοσιεύθηκε 21.6.2024
Στα ερυθρόλευκα και με... βούλα ο Μάρκο Στάμενιτς

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι από σήμερα με κάθε επισημότητα ο Μάρκο Στάμενιτς, τη μεταγραφή του οποίου ανακοίνωσε η πειραϊκή ΠΑΕ. Ο 22χρονος Στάμενιτς γεννήθηκε στο Ουέλινγκτον την πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας, είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας και έχει ύψος 1,88μ.

Αγωνιζόταν στον Ερυθρό Αστέρα αλλά παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει παίξει και σε άλλες ομάδες, όπως την Κοπεγχάγη, ενώ έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα της Νέας Ζηλανδίας. Με τον Ερυθρό Αστέρα έγραψε πέρυσι 35 συμμετοχές με 2 γκολ και μία. Αγωνίζεται στις θέσεις «6» και «8» και είναι ένας box to box μέσος.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ