Να είναι στο αεροπλάνο για τη Σερβία

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 21.6.2024
Να είναι στο αεροπλάνο για τη Σερβία

Ο ΑΠΟΕΛ θα κάνει το κύριο μέρος της προετοιμασίας του στη Σερβία (27/6-10/7) και ο μεγάλος στόχος είναι στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη χώρα των Βαλκανίων να έχει όλα τα βασικά του στελέχη.

Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και των δύο που θα αποκτηθούν τις επόμενες μέρες, δηλαδή του μεσοεπιθετικού και του σέντερ φορ, είτε αυτός είναι ο Γιούσεφ Ελ Αραμπί ή οποιοσδήποτε άλλος.

Η προθεσμία την οποία έθεσε η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ στον Μαροκινο επιθετικό έχει λήξει και μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένονται εξελίξεις.

Δεν αποκλείεται μάλιστα στην Κύπρο να έλθει Ισπανός σέντερ φορ τον οποίο γνωρίζει και ήδη εισηγήθηκε ο κ. Γκαγιέγο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ