AEK… AΠΟΕΛ... τώρα Ανόρθωση

Δημοσιεύθηκε 21.6.2024
AEK… AΠΟΕΛ... τώρα Ανόρθωση

Λίγο μετά το τέλος της περασμένης περιόδου έγινε γνωστό ότι ο Ράφα Λόπες δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, αφού αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε από το συγκρότημα της Λάρνακας.

Το όνομά του συνδέθηκε τότε και με τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ, κάτι που άμεσα διαψεύστηκε από τους κύκλους των γαλαζοκιτρίνων.

Πάντως, το μέλλον του φαντάζει να είναι στο κυπριακό πρωτάθλημα, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για φλερτ με την Ανόρθωση.

Eάν καρποφορήσουν οι επαφές, ο 32χρονος Πορτογάλος επιθετικός θα βρεθεί στον τρίτο κυπριακό σταθμό, καθώς πριν από την ΑΕΚ στο παρελθόν είχε παίξει στην Ομόνοια.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ