Ανακοινώθηκε από τους Κοσταρικανούς η μεταγραφή του Απόλλωνα

Δημοσιεύθηκε 20.6.2024
Ανακοινώθηκε από τους Κοσταρικανούς η μεταγραφή του Απόλλωνα

Οριστικά παίχτης του Απόλλωνα ο Κάρλος Μπαραχόνα.

Ο 21χρονος Κοσταρικανός δεξιός μπακ φοράει τα κυανόλευκα καθώς η Καρταχίνες ενημέρωσε επισήμως για τη συμφωνία της με την ομάδα της Λεμεσού, για δανεισμό ενός έτους.

Σημειώνεται πως ο Απόλλωνας διατηρεί οψιόν αγοράς για τον νεαρό ο οποίος θα εγγραφεί στον Κατάλογο Β'.

Η ανακοίνωση της Καρταχίνες:

«Ο αμυντικός μας, Κάρλος Μπαραχόνα, θα αγωνιστεί δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού που αγωνίζεται στο κυπριακό πρωτάθλημα για έναν χρόνο με δικαίωμα αγοράς. Πριν φύγει, ο Κάρλος επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον σύλλογό μας για έναν ακόμη χρόνο».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ