Φωτογραφήθηκε με τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ ο Καμαρά

Δημοσιεύθηκε 20.6.2024
Φωτογραφήθηκε με τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ ο Καμαρά

Στη Γουινέα κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του Μαντί Καμαρά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μία ημέρα μετά από την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο.

Ο Μαντί Καμαρά βρίσκεται από την Τετάρτη (19/6) στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ που θα τον κρατήσει στην Τούμπα για τα επόμενα 3 χρόνια.

Στην πατρίδα του πάντως ήδη κυκλοφορούν φωτογραφίες του με τα ασπρόμαυρα. Μάλιστα ο μέσος από τη Γουινέα επέλεξε τον αριθμό 2 με τον οποία θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ.

Όπως λένε οι συμπατριώτες του έχει υπογράψει ήδη τριετές συμβόλαιο, με όρους που δεν είχε ποτέ στο παρελθόν στις ομάδες που αγωνίστηκε.

sport24.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ