Ντεσάν: «Ο Μπαπέ είναι σε καλό δρόμο για να παίξει με την Ολλανδία»

Δημοσιεύθηκε 20.6.2024
Ντεσάν: «Ο Μπαπέ είναι σε καλό δρόμο για να παίξει με την Ολλανδία»

Ο Ντιντιέ Ντεσάν άφησε να εννοηθεί πως ο Κιλιάν Μπαπέ θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ολλανδία για το EURO 2024.

Ευχάριστα νέα στο «στρατόπεδο» της Γαλλίας για την κατάσταση του Κιλιάν Μπαπέ. Ο 25χρονος σούπερ σταρ υπέστη κάταγμα στη μύτη του στον πρώτο αγώνα των Τρικολόρ στο EURO 2024, κόντρα στην Αυστρία και ήταν αμφίβολο ακόμα και αν έπαιζε ξανά στο τουρνουά.

Ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν... κρατιέται, θέλει διακαώς να παίξει στο ερχόμενο ματς της εθνικής του ομάδας κόντρα στην Ολλανδία (21/6, 22:00) και όπως φαίνεται θα τα καταφέρει να αγωνιστεί έστω και «μασκοφόρος».

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης ο τεχνικός των Μπλε, Ντιντιέ Ντεσάν, έστειλε θετικό μήνυμα για την κατάσταση του Μπαπέ, καθώς ανέφερε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω πως ο Κιλιάν αισθάνεται καλύτερα. Όλα εξελίσσονται καλά ώστε να είναι διαθέσιμος αύριο. Όλα πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση».

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ