Πήρε εντολή για άλλα δύο χρόνια ο Καραπατάκης - Όσα έγιναν στη συνέλευση της ΑΕΚ

Δημοσιεύθηκε 20.6.2024
Πήρε εντολή για άλλα δύο χρόνια ο Καραπατάκης - Όσα έγιναν στη συνέλευση της ΑΕΚ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (20/06) στην αίθουσα Σκάλα στον 16ο όροφο του Ξενοδοχείου Radisson Blu Hotel στη Λάρνακα η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του σωματείου της ΑΕΚ.

Την κήρυξη των εργασιών της συνέλευσης έκανε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου των κιτρινοπράσινων, Άντρος Καραπατάκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας της Λάρνακας, έγινε λογοδοσία του διοικητικού συμβουλίου για τα πεπραγμένα της περιόδου και οικονομική ενημέρωση και στην συνέχεια εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις για το έτος που έληξε στις 31/12/2023.

Ακολούθησε η έγκριση του προϋπολογισμού για την αγωνιστική περίοδο 2024/25, εγκρίθηκε η ανανέωση εντολής διοικητικού συμβουλίου για περίοδο 2 ετών και στην συνέχεια συζητήθηκαν διάφορα θέματα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ