Η τεράστια υπερηφάνεια του Άπια για τη μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ

Δημοσιεύθηκε 20.6.2024
Η τεράστια υπερηφάνεια του Άπια για τη μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ

Την περηφάνια του και τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ εκφράζει ο Τσαρλς Άπια μέσω ανάρτησής του στα social media, λίγο μετά την ανακοίνωση του ντιλ από τη διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων.

O 18χρονος Γκανέζος εξτρέμ, ο οποίος αποχαιρετά παράλληλα των πρώην ομάδα του, Τσίτα, δηλώνει έτοιμος να δουλέψει σκληρά και να έχει θετικό αντίκτυπο στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

🌟 Ευγνωμοσύνη και Νέα Αρχή 🌟

Είμαι απίστευτα ευγνώμων για το ταξίδι που είχα με την Cheetah FC. 🙏🏾 Από την πρώτη μέρα που πήγα στην ομάδα, ο σύλλογος ήταν το σπίτι μου και όλοι εδώ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξή μου τόσο ως παίκτης όσο και ως άτομο. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, προπονητές, το επιτελείο και τους φιλάθλους που με υποστήριζαν σε κάθε βήμα του δρόμου μου. Η πίστη σας σε εμένα ήταν ανεκτίμητη και θα κουβαλώ πάντα μαζί μου τις αναμνήσεις και τα μαθήματα που πήρα.

Καθώς ξεκινώ αυτό το συναρπαστικό νέο κεφάλαιο με τον ΑΠΟΕΛ, είμαι γεμάτος με τεράστια υπερηφάνεια και αποφασιστικότητα. Θέλω να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον διευθυντή της Cheetah FC και στην ποδοσφαιρική μου ομάδα διαχείρισης για την αμέριστη υποστήριξη και καθοδήγηση. Είμαι ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος ενός τόσο σημαντικού συλλόγου και ανυπομονώ να τα δώσω όλα στο γήπεδο. Ευχαριστώ, ΑΠΟΕΛ, για αυτή την απίθανη ευκαιρία. Είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά και να έχω θετικό αντίκτυπο. 💛🖤

Για νέες προκλήσεις, ανάπτυξη και επιτυχία. Ας το κάνουμε! 💪🏾🔥

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ