Αγωνία για Εμπαπέ - Τρέχουν για να του φτιάξουν μάσκα!

Δημοσιεύθηκε 20.6.2024
Αγωνία για Εμπαπέ - Τρέχουν για να του φτιάξουν μάσκα!

Ο Κίλιαν Εμπαπέ θέλει σαν «τρελός» να παίξει απέναντι στην Ολλανδία ωστόσο η ετοιμότητα της μάσκας θα κρίνει τη συμμετοχή του απέναντι στους «Οράνιε».

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Κιλιάν Εμπαπέ. Πράγματι, ο Γάλλος σούπερ σταρ υπέστη κάταγμα στη μύτη στο παιχνίδι με την Αυστρία, ωστόσο το πρόβλημα που αποκόμισε δεν απαιτεί άμεσα χειρουργική επέμβαση.

Παρότι οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν πως ο Γάλλος θα απουσιάσει σίγουρα από την αναμέτρηση με την Ολλανδία, φαίνεται πως ο ίδιος κάνει τα πάντα για να δώσει το «παρών» στο μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του EURO 2024.

Σύμφωνα με νέο γαλλικό δημοσίευμα, ο Μπαπέ θέλει σαν «τρελός» να παίξει απέναντι στην Ολλανδία. Η συμμετοχή του ωστόσο θα κριθεί από τη... μάσκα, καθώς δεν έχει ετοιμαστεί ακόμα. Η μάσκα του Εμπαπέ βρίσκεται ακόμα υπό κατασκευή και στο στρατόπεδο της Γαλλίας ευελπιστούν να την έχει σήμερα στα χέρια του ο 26χρονος σούπερ σταρ. Από την άλλη τίθεται και το ζήτημα της συνήθειας.

Στο στρατόπεδο της Γαλλίας φοβούνται με το αν ο Εμπαπέ θα προλάβει να συνηθίσει τη μάσκα μέσα σε λίγες ώρες και εάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι. Όπως όλα δείχνουν ωστόσο, ο Γάλλος σούπερ σταρ θα είναι κανονικά έτοιμος για το παιχνίδι με την Πολωνία.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ