Ανακοίνωσε Μπάντζι η Ομόνοια Αραδίππου

Δημοσιεύθηκε 20.6.2024
Ανακοίνωσε Μπάντζι η Ομόνοια Αραδίππου

Από τον Ολυμπιακό στην Ομόνοια Αραδίππου ο Στέφαν Μπάντζι.

Τα «Περιστέρια» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αφρικανού χαφ ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με τον έμπειρο Σενεγαλέζο μέσο Stéphane Badji!

Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Άντερλεχτ, Λουντογκόρετς, ενώ αγωνίστηκε τόσο σε Ευρωπαικές διοργανώσεις όσο και ως διεθνής με την Σενεγάλη.

Καλωσορίζουμε τον Stéphane και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας στη φετινή σεζόν!!!

4881104106834625 image

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ