Απόλλων: Να γίνουν σοφότεροι από την… αστοχία

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 14.6.2024
Απόλλων: Να γίνουν σοφότεροι από την… αστοχία

Τόσες πολλές «αποτυχημένες» προσθήκες σε μία χρονιά, πιθανόν να μην έκανε μαζεμένες ο Απόλλωνας για μία δεκαετία. Ήταν πολλά τα λεφτά που πετάχτηκαν στα… σκουπίδια στις δύο μεταγραφικές περιόδους της περσινής περιόδου. Και το γεγονός ότι η λεμεσιανή ομάδα δεν μπόρεσε να εκπληρώσει τους στόχους της, μένοντας και εκτός εξάδας και χωρίς το τρόπαιο του κυπέλλου, ήταν λόγω του γεγονότος ότι ελάχιστοι από αυτούς που πάτησαν το πόδι τους στο Κολόσσι ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις.

Και το περσινό πάθημα, σαφώς και πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τη διοίκηση Νίκου Κίρζη που δεν έχει την πολυτέλεια να ρίχνει χρήματα στον… αέρα. Να γίνουν, δηλαδή, σοφότεροι από την… αστοχία. Όαση αποτέλεσαν οι Λέουβενμπεργκ, Γιούρτσεβιτς, Πέδρο Μάρκες και Σαγκάλ. Ο τελευταίος δεν κατέγραψε πολλά λεπτά συμμετοχής, όντας αρκετές φορές στο ιατρικό δελτίο, αλλά όποτε πατούσε το χορτάρι έκανε τη διαφορά και για αυτό δεν σκέφτηκαν διακοπή συμβολαίου του στον Απόλλωνα.Συγκεκριμένα, αποτέλεσαν παρελθόν από τον Ιανουάριο οι Τέκιε, Βάργκα και Μπεσάρτ, ενώ ο Άντος δόθηκε δανεικός και πρόσφατα αποτέλεσε παρελθόν. Επίσης, με το τέλος της σεζόν επήλθε το διαζύγιο με τους Κοστάκε, Σιέλβικ, Νταρίκουα, Βαλμπουενά, ενώ δεν έμειναν ούτε οι Αρτεάν (ήδη πήγε στην Κλουζ) και Μπακενγκά οι οποίοι αποκτήθηκαν στον Ιανουάριο, μαζί με τον Μπρούνο Σάντος, ο οποίος συνεχίζει στο ρόστερ. Επιπρόσθετα, οι Κρμέντσικ και Πέρετζ είναι δύο περιπτώσεις που είναι στη… ζυγαριά, με την πιθανότητα αποχώρησής τους να είναι πιο κοντά από το να παραμείνουν. Αξίζει να τονίσουμε πάντως πως ο Βαλμπουενά ήταν από αυτούς που «διασώθηκαν», αλλά η νέα τεχνική ηγεσία έχει στόχο να δουλέψει με πιο μικρούς ηλικιακά παίκτες και έτσι δεν του έγινε πρόταση ανανέωσης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ