Τελικά συνεχίζει με Οκκά η Ανόρθωση

Δημοσιεύθηκε 14.6.2024
Τελικά συνεχίζει με Οκκά η Ανόρθωση

To πήραν από εδώ, το πήραν από εκεί, τελικά στην Ανόρθωση θα πορευθούν με τον προπονητή που ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις για να καθίσει στον πάγκο για τη νέα χρονιά. Ο λόγος για τον Γιαννάκη Οκκά, ο οποίος είχε τελειώσει στο πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας στην περσινή χρονιά. Συγκεκριμένα, ο Κύπριος τεχνικός είχε αναλάβει την «Κυρία» μέσα Μαρτίου και την κοούτσαρε στα τελευταία επτά άχαρα παιχνίδια του β’ γκρουπ.

Στο διάστημα αυτό η Ανόρθωση έδωσε επτά παιχνίδια και στάθηκε στο ύψος της απέναντι στους διεκδικητές του τίτλου. Στα αξιοσημείωτα αποτελέσματα ήταν η νίκη επί του πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και οι ισοπαλίες με Άρη και ΑΕΚ, που αμφότερες ήταν εκτός έδρας και έληξαν στο 1-1. Στα άλλα τέσσερα παιχνίδια η «Κυρία» ηττήθηκε από ΑΕΚ (0-1), Ομόνοια (0-2), Πάφο (5-1) και Άρη (0-4).

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της Ανόρθωσης Αμμοχώστου ανακοινώνει την κατ’ αρχήν συμφωνία του με τον Γιάννη Οκκά ώστε να παραμείνει στον πάγκο της ποδοσφαιρικής ομάδας και για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Ο κ. Οκκάς θα παραθέσει συνέντευξη τύπου την Τρίτη 18/6 στις 11:00, στην παρουσία της Διοίκησης».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ