Αναστασίου - Ρούτερ: Trust the process

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ Δημοσιεύθηκε 14.6.2024
Αναστασίου - Ρούτερ: Trust the process

Τον Στιβ Ρούτερ τον γνωρίζει πολύ καλά ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο Γιάννης Μασούρας στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, σημείωσε: «Τον εμπιστεύομαι τον Γιάννη Αναστασίου». Προφανώς ο Αναστασίου ποντάρει πολύ σε αυτή την λέξη στις επιλογές που κάνει και θα συνεχίσει να κάνει για την νέα Ομόνοια.

Ο Ρούτερ εμπιστεύεται τον Αναστασίου και ο Ελλαδίτης τον Άγγλο. Δεν μπορεί κανείς να πει κάτι διαφορετικό κοιτάζοντας το παρελθόν τους… Μαζί σε Παναθηναϊκό, Ατρόμητο, Ρόντα, Κόρτραϊκ και Παναιτωλικό.

Ο Άγγλος άμεσος λοιπόν συνεργάτης του Αναστασίου αναλαμβάνει ένα νευραλγικό πόστο στο τριφύλλι. Αυτό του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών.

Η Ακαδημία και ειδικότερα η αξιοποίηση των ταλέντων της από την πρώτη ομάδα, ήταν και παραμένει μία από τις προτεραιότητες του Σταύρου Παπασταύρου.

Έχοντας λοιπόν μία άριστη επικοινωνία, Παπσταύρου και Αναστασίου, ο στόχος είναι να βγει και πάλι μπροστά το πράσινο φυτώριο και να στελεχωθεί η πρώτη ομάδα με ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν το επόμενο βήμα.

Ο Αναστασίου λοιπόν τοποθετεί τον Ρούτερ ως επικεφαλής του τμήματος γνωρίζοντας πως μπορεί να αντεπεξέλθει και κυρίως να δώσει αυτά που ζητά η πρώτη ομάδα σε επίπεδο νεαρών ποδοσφαιριστών.

Η εμπιστοσύνη στη διαδικασία είναι το πιο σημαντικό. Ο δίαυλος επικοινωνίας του Αναστασίου με τους μικρούς σχηματίζεται μέσω ενός ανθρώπου που ο Ελλαδίτης εμπιστεύεται τυφλά. Κι αυτό συμβαίνει βεβαίως κι απ΄την ανάποδη για τον Άγγλο…

4876062331773043 1199261-1

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ