Παίζει με Παναθηναϊκό η Πάφος FC!

Δημοσιεύθηκε 14.6.2024
Παίζει με Παναθηναϊκό η Πάφος FC!

Δίπλα στην Κυπελλούχο 2023 -24, Πάφος FC, θα βρεθεί για άλλη μια χρονιά η Cablenet με φυσική παρουσία στην Αυστρία.

Ο τηλεοπτικός χορηγός της Παφιακής ομάδας θα μεταδώσει ζωντανά τα 3 από τα 4 φιλικούς αγώνες της Παφικαής ομάδας επί Αυστριακού εδάφους, με τον κόσμο των γαλάζιων να αναμένει μια διαφορετική τηλεοπτική εμπειρία που θα προσφέρει η Cablenet για την ομάδα τους.

Ο τεχνικός της ομάδας Χουάν Κάρλος Καρσέδο θα βάλει τις βάσεις στην Αυστρία και η Cablenet δεν θα μπορούσε να απουσίαζει, μεταφέροντας αρκετό υλικό αποκλειστικά για τους συνδρομητές της λίγο πριν την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα της Παφιακής ομάδας.

Οι κυπελλούχοι θα δώσουν σπουδαίες φιλικές αναμετρήσεις και η αθλητική τμήμα της Cablenet θα σας τους μεταφέρει ζωντανά στους τηλεοπτικούς σας δέκτες.

Η αρχή θα γίνει με την 2η ομάδα της Μπάγερν Μονάχου στις 28 Ιουνίου, στις 30 Ιουνίου θα προβάλει τηλεοπτικά την αναμέτρηση με την Λέγκια Βαρσοβίας ενώ η σειρά των φιλικών αναμετρήσεων θα κλείσει με την Κυπελλούχο Κύπρου Πάφος FC να αντιμετωπίζει τον Κυπελλούχο Ελλάδος Παναθηναϊκό στην πρόβα τζενεράλε πριν τον 1οι Ευρωπαϊκό αγώνα της Παφιακής ομάδας.

Αναλυτικά:

28 Ιουνίου στις 19:00 (Ώρα Κύπρου) Bayern Munich II vs Pafos FC στο Cablenet Sports 1

30 Ιουνίου στις 19:00 (Ώρα Κύπρου) Legia Warsaw vs Pafos FC στο Cablenet Sports 2

3 Ιουλίου στις 19:00 (Ώρα Κύπρου) Panathinaikos vs Pafos FC στο Cablenet Sports 2

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ