ΒΙΝΤΕΟ: Πάρτι Σκωτσέζων στο Μόναχο

Δημοσιεύθηκε 14.6.2024
ΒΙΝΤΕΟ: Πάρτι Σκωτσέζων στο Μόναχο

Οπαδοί της Σκωτίας που έχουν ταξιδέψει στη Γερμανία για το EURO έκαναν τη νυχτερινή τους βόλτα στο Μόναχο υμνώντας τα κατορθώματα του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Οι οπαδοί της Σκωτίας που βρίσκονται στη Γερμανία για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες της εθνικής τους ομάδας στο EURO, έκαναν μια νυχτερινή βόλτα στο Μόναχο, «καταλαμβάνοντας» την πλατεία Marienplatz και τραγούδησαν σύνθημα για τον... Ντιέγκο Μαραντόνα.

Άλλοι φορούσαν κιλτ (παραδοσιακή ενδυμασία), άλλες μπλούζες της Σκωτίας και κάποιοι είχαν σημαίες της χώρας στους ώμους καθώς τραγουδούσαν χαρούμενοι:

«Ω Μαραντόνα, έβγαλε τους Άγγλους έξω, έξω, έξω...», προφανώς σε μια αναφορά στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1986 όταν η Αργεντινή του Μαραντόνα απέκλεισε στον ημιτελικό την Αγγλία με το διάσημο «χέρι του Θεού» και το γκολ του αιώνα.

Δείτε το βίντεο:

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ