Καμία ανησυχία στην ΑΕΚ για Καμπρέρα

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 13.6.2024
Καμία ανησυχία στην ΑΕΚ για Καμπρέρα

Δεν ανησυχούν στην ΑΕΚ για τη μεταγραφή του Έντσο Καμπρέρα στην ομάδα τους. Παρά την καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, αφού η ομάδα του 24χρονου Αργεντινού επιθετικού, η Νιούελς Ολντ Μπόις, ακόμα δεν απέστειλε ακόμα, τουλάχιστον μέχρι χθες το απόγευμα, το απαιτούμενο έγγραφο παραχώρησής του, εντούτοις οι παράγοντες της ομάδας της Λάρνακας δεν αγχώνονται, αφού ο τεχνικός διευθυντής Τσάβι Ρόκα φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή.

Στην ΑΕΚ θέλουν τον Έντσο Καμπρέρα να αποτελέσει τον ένα από τους δύο επιθετικούς που θα αποκτηθούν για ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας, ενόψει των επικείμενων υποχρεώσεων στην Ευρώπη και στο νέο πρωτάθλημα. Ο Καμπρέρα προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στο Δασάκι της Άχνας με τα χρώματα του Εθνικού.

Στο πρωτάθλημα που τέλειωσε είχε 37 συμμετοχές, οι 32 ως βασικός (συνολικά 3.079 λεπτά συμμετοχής), σκοράροντας 18 τέρματα. Οι άμεσες μεταγραφικές προτεραιότητες αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ είναι η απόκτηση δύο επιθετικών κι ενός αριστερού ακραίου μπακ, εν αναμονή και των εξελίξεων στις περιπτώσεις Πέρε Πονς και Φράνκο Τόνγκια.

Θεωρείται δεδομένο ότι και σ' αυτή τη μεταγραφή περίοδο ο Ρόκα θα ψάξει την ενίσχυση και με παίκτες κάτω των 22 χρόνων (καταλόγου Β΄), με στόχο τον εντοπισμό ταλέντων όπως ήταν οι περσινές περιπτώσεις Τόνγκια και Ντιουνκού, αλλά και του Φαράζ τα προηγούμενα χρόνια.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ