Πετρίδης για οικονομικό: «Πετύχαμε μείωση του ελλείμματος»

Δημοσιεύθηκε 13.6.2024
Πετρίδης για οικονομικό: «Πετύχαμε μείωση του ελλείμματος»

Στο πλαίσιο της αρχικής του ομιλίας στην Γ/Σ του ΑΠΟΕΛ, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ έκανε αναφορά και στο οικονομικό κομμάτι. Αυτό που ξεχώρισε είναι η μείωση του ελλείμματος το 2023 σε σχέση με το 2022.

Η τοποθέτηση του:

«Είναι δεδομένο ότι σε κάθε χρονιά που η ομάδα δεν εξασφαλίζει συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό όμιλο, θα υπάρξει έλλειμμα στον προϋπολογισμό. Υπενθυμίζω ότι φέτος ήταν η 4η συνεχόμενη χρονιά. Αυτό που έχει επιτευχθεί με πάρα πολύ κόπο είναι η μείωση αυτού του χρέους σε 4.8 εκατομμύρια από τα 7 που ήταν το έλλειμμα το 2022. Αυτή η μείωση αποδεικνύει και μέρος πράξης στην περσινή μας δέσμευση ότι πλέον μπαίνουμε σε μία πορεία πλήρους ορθολογισμού και πιο συντηρητικής διαχείρισης. Τα συλλογικά έσοδα του 2023 ανέρχονται στα 10 εκατομμύρια 863 χιλιάδες. Αφορούν ποσά που περιλαμβάνουν τα ακαθάριστα έσοδα από τα εισιτήρια αγώνων, έσοδα από χορηγούς, τηλεοπτικά δικαιώματα, έσοδα χρηματοδότησης και άλλα. Για την αντίστοιχη περίοδο είχαμε ένα ποσό εξόδων ύψους 13 εκατομμυρίων 630 χιλιάδες που περιλαμβάνουν όλα τα ποσά που αφορούν ποδοσφαιρικό τμήμα, μισθοδοσία και άλλα έξοδα της ομάδας όπως του προπονητικού και ιατρικού επιτελείου, τα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια. Πέραν από το ποδοσφαιρικό τμήμα, ποσό ύψους 600 χιλιάδων αφορά σε όλα τα έξοδα ακαδημίας ΑΠΟΕΛ».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ