Κρατάει τα θετικά και ετοιμάζεται για τα δύσκολα

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 13.6.2024
Κρατάει τα θετικά και ετοιμάζεται για τα δύσκολα

Δεν είναι για πανηγύρια η νίκη επί του Σαν Μαρίνο για την Εθνική Κύπρου. Αποτελεί, όμως, μία ψυχολογική ένεση ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Οι διπλές φιλικές υποχρεώσεις με Μολδαβία (ήττα με 3-2) και το Σαν Μαρίνο (νίκη με 1-4) έδωσαν την ευκαιρία στον Τιμούρ Κετσπάγια να δοκιμάσει κάποια πράγματα, παρ' όλο που από το «προσκλητήριο» απουσίαζαν, για διάφορους λόγους, αρκετοί ποδοσφαιριστές που λογίζονται ως «βασικοί». Όπως οι Ιωάννης Κούσουλος, Κωνσταντίνος Λαΐφης, Νικόλας Ιωάννου, Μαρίνος Τζιωνής και Πιέρος Σωτηρίου, που το πιθανότερο είναι πως θα ενισχύσουν την προσπάθεια στις επόμενες υποχρεώσεις της Εθνικής μας. Αυτές είναι προγραμματισμένες για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο για το Nations League.

Η Κύπρος κληρώθηκε σ​τον 2ο όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας με αντιπάλους τη Ρουμανία, το Κόσοβο και τη Λιθουανία. Η αρχή θα γίνει εκτός έδρας στις 6 Σεπτεμβρίου με τη Λιθουανία και στις 9 του ίδιου μήνα θα υποδεχθούμε το Κόσοβο. Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα έχει ως εξής: Κύπρος - Ρουμανία (12/10), Κόσοβο - Κύπρος (15/10), 19:00 Κύπρος - Λιθουανία (15/11) και Ρουμανία - Κύπρος (18/11).

Στο οικοδόμημα της Εθνικής κρατούν λοιπόν τα όποια θετικά προέκυψαν από το διπλό... τεστ και επικεντρώνονται στα δύσκολα, εκεί όπου άπαντες έχουν να αποδείξουν πολλά όσον αφορά τις δυνατότητες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Στην προηγούμενη προκριματική σειρά είχαμε οκτώ ήττες σε ισάριθμα ματς και ασφαλώς θα πρέπει να αλλάξει πάρα πολλά, τόσο ο Κετσπάγια όσο και οι διεθνείς.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ