Εκπλήρωσε το όνειρο εκατομμυρίων κι έρχεται στον ΑΠΟΕΛ!

Δημοσιεύθηκε 13.6.2024
Εκπλήρωσε το όνειρο εκατομμυρίων κι έρχεται στον ΑΠΟΕΛ!

Όπως έγινε γνωστό ο Βίτορ Μιρ έμεινε ελεύθερος από τη Κορίνθιανς και ετοιμάζεται να εγκατασταθεί στον Αρχάγγελο.

Ο νεαρός αριστερός μπακ θα ενισχύσει τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ, που σύμφωνα με τις αναφορές στη Βραζιλία θα έχει το 70% των δικαιωμάτων του παίκτη, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό παραμένει στη Κορίνθιανς.

Υπάρχει, επίσης, πρόνοια εάν οι γαλαζοκιτρίνοι δώσουν ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ να πάρουν άλλο 20% από τα δικαιώματα του παίκτη.

Ο ίδιος ο παίκτης σε ανάρτησή του αποχαιρέτησε την Κορίνθιας, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι ξεκινάει ένα νέο ταξίδι στην Ευρώπη για να κυνηγήσει το όνειρό του.

Παράλληλα σημειώνει την τιμή που είχε να φορέσει τη φανέλα της Κορίνθιανς, την ομάδα της καρδιάς του όπως την χαρακτηρίζει, αναφέροντας ότι «Από τη στιγμή που φόρεσα αυτή τη φανέλα, ήξερα ότι εκπληρώνω το όνειρο εκατομμυρίων θαυμαστών και ειδικά το δικό μου όνειρο».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ