Η ευχή του Κεντέρη στον Τράικοβιτς

Δημοσιεύθηκε 12.6.2024
Η ευχή του Κεντέρη στον Τράικοβιτς

Τον Κώστα Κεντέρη συνάντησε στο πλαίσιο του 26ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ρώμης ο Μίλαν Τράικοβιτς.

«Μέσα στη μεγάλη απογοήτευση μετά το πανευρωπαικό πρωτάθλημα ένα πράγμα για το οποίο χάρηκα είναι που γνώρισα έναν σπουδαίο αθλητή και μου έδωσε την ευχή του. Μπορεί να μην έπιασε τώρα αλλά θα πιάσει στους Ολυμπιακούς. Κώστα Κεντέρη σε ευχαριστώ» έγραψε ο Κύπριος αθλητής.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τράικοβιτς στη διοργάνωση της Ρώμης έκανε φετινό ατομικό ρεκόρ 13.47 όμως έμεινε για λίγο εκτός του τελικού των 110μ με εμπόδια, παίρνοντας την ένατη θέση.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ