Στην πιο ονειρική του σεζόν, ο Μάριος Ηλία έπαιξε μόλις εφτά λεπτά με το εθνόσημο!

Δημοσιεύθηκε 12.6.2024
Στην πιο ονειρική του σεζόν, ο Μάριος Ηλία έπαιξε μόλις εφτά λεπτά με το εθνόσημο!

Ο Μάριος Ηλία κατά τη λήξασα περίοδο ήταν «εκτελεστής», πετυχαίνοντας 18 γκολ με τη φανέλα του Εθνικού Άχνας στο πρωτάθλημα. Και όπως είναι λογικό, ηχούν πολλές μεταγραφικές σειρήνες στα αυτιά του, με τους «ειδικούς» να τονίζουν ότι δύσκολα θα παίζει στον Εθνικό τη νέα περίοδο.

Εντούτοις στην Εθνική ομάδα, η φετινή του πορεία είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Σε πέντε παιχνίδια από τον Νοέμβριο και μετά που ήταν «πολυβόλο» στον θεσμό του πρωταθλήματος, έπαιξε μόλις εφτά λεπτά. Στα τέσσερα ήταν στον πάγκο και μόλις σε ένα χρησιμοποιήθηκε από τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Σε μία ονειρική χρονιά, ο Μάριος Ηλία έχει μηδαμινό χρόνο συμμετοχής με το εθνόσημο και αυτό ασφαλώς τον στενοχωρεί και τόσο αυτός όσο και ουδέτεροι αναρωτιούνται, όταν με έτσι χρονιά φέτος δεν παίζει, πότε θα γίνει «σημαντικός» για την Εθνική Κύπρου.

4874161658970343 marioselia

Κρίστοφερ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ